Home/Escape Room

Escape Room

De Escape Room waar jullie stalen zenuwen voor moeten hebben. Kennen jullie geen angst, en zijn jullie goed in oplossingen en uitwegen vinden…? Dan is Horror Escape Room de ultieme uitdaging! Let op, niet voor de zwakke maag en de durf-ik-nietjes, dit is het echte werk! Hartproblemen, claustrofobie, pleinvrees of dergelijke? Pak dan alsjeblieft een andere activiteit, want in dat soort gevallen is jullie veiligheid NIET gegarandeerd! We verklappen vrijwel niets over de inhoud van deze beleving, daar zullen jullie moeten durven achter komen.

Escape Room

De Escape Room

Ontdek de kelder van het grote FunFactory Parkstad pand. Om te kunnen ontsnappen uit onze Horror Escape Room moeten jullie met minimaal 2 personen en maximaal 6 personen zijn. Vanaf het moment dat jullie arriveren begint het spel en zal langzaam alles duidelijk… of juist niet. In het beste geval staan jullie binnen 1 uur buiten en in het ergste geval zien jullie het daglicht nooit meer. De minimale leeftijd is 16 jaar. Bij aanvang tekent ieder slachtoffer dat deelname geheel op eigen risico is, en wij nergens aansprakelijk voor kunnen worden gesteld. Weet waar jullie aan beginnen.

De maximale duur is 1 uur, maar jullie moeten natuurlijk proberen zo snel mogelijk te ontsnappen. 15 minuten van tevoren dienen alle deelnemers aanwezig te zijn, zodat ze zich kunnen voorbereiden en eventuele extra informatie tot zich te nemen.

NIET geschikt voor mensen met claustrofobie, pleinvrees, zwangere vrouwen, paniekaanvallen en epilepsie! Een redelijke fysieke conditie is vereist!

Prijs
De entree voor de Escape Room bedraagt €95,- en is voor 2 tot 6 personen.

15 minuten voor aanvang aanwezig zijn!
Contact

Grotere groepen en feestjes

Zijn jullie geïnteresseerd in onze Escape Room, maar zijn jullie met meer mensen dan 6? Neem dan ook contact met ons op om te kijken of we een passende oplossing kunnen verzorgen gecombineerd met een van onze andere activiteiten!