Paintball

Kom paintballen in een unieke in- en outdoor locatie! Paintball is een geweldige activiteit voor kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes, of om met vrienden te doen. Wij bieden meerdere spelvarianten en pakketten aan, of werken een op maat gemaakt arrangement uit op basis van jullie behoeften. Lees snel verder of reserveer meteen!

15 minuten voor aanvang aanwezig zijn!

18+ Paintball
Vrijdag t/m Zondag

90 minuten €25,95
180 minuten €35,95
Schrijf je in met minimaal 6 personen!

  • Instructie en begeleiding 
  • Masker, overall en handschoenen 
  • Semi-automatisch wapen inclusief 50 paintballs

Extra munitie:
50 stuks €8,-
100 stuks €12,-
500 stuks €55,-
2000 stuks €175,-

De volgende onderdelen kan je los erbij huren:
– Body Protector €8,-
– Volautomatische Sniper* €10,-
*Schiet tot wel 15 paintballs per seconde!

18+ Paintball
Maandag t/m Donderdag

90 minuten €23,95
180 minuten €31,95
Schrijf je in met minimaal 6 personen!

  • Instructie en begeleiding
  • Masker, overall en handschoenen
  • Semi-automatisch wapen inclusief 50 paintballs

Extra munitie:
50 stuks €8,-
100 stuks €12,-
500 stuks €55,-
2000 stuks €175,-

De volgende onderdelen kan je los erbij huren:
– Body Protector €8,-
– Volautomatische Sniper* €10,-
*Schiet tot wel 15 paintballs per seconde!

Junior Paintball
( 11 t/m 17 jaar) €14,50

Ook voor een kinderfeestje paintball kunnen jullie terecht bij FunFactory Parkstad! Wij geven de kinderen speciale kind vriendelijke paintball geweren, deze hebben minder kracht en kleinere kogels dan een volwassenen geweer. Geef kinderen een onvergetelijke dag en kom paintballen bij Funfactory Parkstad

Een programma duurt in totaal 90 minuten. Minimaal 6 personen per aanmeldingen. Bij de prijs zit inbegrepen:

  • Instructie en begeleiding
  • Masker, overall en handschoenen
  • Junior wapen inclusief 50 paintballs

Extra munitie:

50 stuks €4,-
100 stuks €7,-
500 stuks €30,-
2000 stuks €100,-

De volgende onderdelen zijn los bij te huren:

– Body Protector €8,-
– Onbeperkt ranja €1,50 PP
– Onberkt frieten en snacks €5,50 PP

Wat maakt onze Paintball zo bijzonder?

PaintballBij Funfactory staan we bekend om onze flexibiliteit en uniciteit. Een zeer uniek speelveld, waar men zowel indoor als outdoor tegelijk speelt met professionele paintball wapens van TippMann. Ontzettend veel decoratie, special effects, licht rook en geluid. Kortom, een bedrijf dat vooral door de sfeer en locatie gemaakt wordt.

Waar je bij andere bedrijven vooral niks mag aanraken en gebruiken, is het bij ons juist de bedoeling dat je alles gebruikt wat je tegenkomt in het speelveld! Dit kan tactisch zijn om jezelf of teamgenoten te beschermen, of blokkeer gangen om het andere team te sturen! Maak van het speelveld een dynamisch slagveld, wat keer op keer een andere belevenis geeft. Denk bij deze objecten aan tafels, stoelen, kasten, bedden, keukens, zandbakken, planken, schotten, de meest uiteenlopende voorwerpen!
Willen jullie een spel spelen dat wij niet ons huidige aanbod hebben, of een huidig spel aanpassen naar jullie wensen? Geen probleem, daar geven wij graag invulling aan. Bedenk zelf een spel of kijk eens op internet, bijvoorbeeld hier!

 

Wat is Paintball precies?

In de afgelopen 10 jaar is paintball uitgegroeid tot één van de spannendste en populairste teamsporten ter wereld. De sport wordt al meer dan 35 jaar gespeeld, ongeacht leeftijd of levensstijl. Of het nu managers of studenten, huisvrouwen of secretaresses zijn, spelers hebben een avontuurlijke inslag en bezitten een sterke competitie geest. Het is een spel waarin mannen en vrouwen als gelijke strijden en leeftijd niet door jeugd wordt gedomineerd.

Lengte en lichaamskracht zijn niet zo belangrijk als intelligentie en vastberadenheid. Het is tevens een teambuilding sport. Spelers leren om als team samen te werken en verkrijgen gaande weg steeds meer zelfvertrouwen. Maar, boven alles, paintball is gewoon spannend en leuk. Als de adrenaline door je aderen raast, kun je niet anders dan genieten van de spanning die dit spel teweegbrengt. Paintball is een teamsport en is zo verre verwant aan andere “bal” georiënteerde sporten, dat er 2 of meer teams zijn die een gemeenschappelijk doel nastreven. Het heeft spelregels, scheidsrechters, een puntentelling en competitie De sport wordt zonder lichamelijk contact gespeeld, zit vol actie en spanning, vergt zowel fysieke als mentale inspanning en geeft ontzettend veel spelplezier.

Wat paintball niet doet is:

• Geweld promoten.
• Oorlog verheerlijken.
• Mensen leren een wapen te gebruiken.
• Het gevoel geven onoverwinnelijk te zijn.

Een paintballetje is een ronde, zeer dunne gelatine capsulegevuld met een vloeibare kleurijke kleurstof. De vulling is een niet-giftige, niet-bijtende en voor het milieu onschadelijke vloeistof. Het laat zich gemakkelijk met water uit kleding halen en van de huid wassen.

Paintballetjes zijn er in alle kleuren en wanneer een speler door een paintballetje geraakt wordt, spat deze open en laat een duidelijke “paint-vlek” zien. De speler is dan voor deze spelsessie uitgeschakeld. De achtergebleven paintballs lossen op in het regenwater, de vrijkomende kleurstof is opgebouwd uit in de natuur voorkomende elementen en wordt dus volledig opgenomen in het milieu zonder schade aan te brengen.

Tijdens het paintballspel staat de veiligheid altijd op de eerste plaats! Ondanks dat de statistieken aantonen dat paintball veiliger is dan squash, skiën, voetbal en vele andere takken van sport, is de mogelijkheid van een blessure niet uitgesloten. Voor de veiligheid dienen de spelers te allen tijden goedgekeurde paintballmaskers te dragen, zolang zij zich in het “actieve” speelveld bevinden.
Gedurende het paintballspel verlenen instructeurs, onze marshalls, assistentie aan de paintballspelers en hebben zij de taak de naleving van veiligheids-voorschriften in het oog te houden. Ben je in de afgebakende veiligheidszone dan moet je, je paintballgeweer veiligstellen door middel van een plug in de loop en ophangen aan een wapenrek. Dit is een extra veiligheidsmaatregel omdat je binnen dit gebied het paintballmasker mag afzetten.

Dus wacht niet langer en bel ons nu!