Sloopkamer

Welkom bij de Sloopkamer,
een unieke ervaring voor jong en oud!

Alles kort en klein slaan, dat kan natuurlijk alleen bij een Smash-room. Wat is een Smash Room  precies? De naam doet het al vermoeden, een kamer waar je je flink kunt uitleven op van alles en nog wat! De Sloopkamer is een betonnen kamer met een houtblok in het midden en een doelwit op de muur. Het houtblok kun je gebruiken om voorwerpen op te leggen en het doelwit op de muur kun je onbeperkt bekogelen met alles wat je in je winkelwagen hebt gelegd!

Hoe werkt het:

Bij binnenkomst krijg je een overall aan, gezichtsbescherming, een helm en handschoenen. Veiligheid voorop! Hierna ga je naar de voorraadkamer waar je de voorwerpen die je wilt gaan slopen kan uitkiezen. Dit wordt gedaan op basis van pakketten of losse voorwerpen, vervolgens kun je helemaal tekeer gaan! Er hangen diverse wapens aan de muur waaronder een sloophamer, metalen pijp, klauwhamer, breekijzer en nog veel meer! Ontlaad je van al frustraties en energie! SLOOP erop los!

De voorwerpen die gekozen kunnen worden zijn afgeschreven spullen die niet meer te repareren zijn zoals, televisies/beeldschermen, glaswerk en porselein, printers, maar zelfs ook grote objecten zoals piano’s en stereotorens. Na het slopen worden de scherven en puin opgeruimd door het personeel en zorgvuldig gesorteerd om daarna in te leveren bij de kringloop centrale. 

Entree €14,50 p.p. voor 1 uur. Maximaal 2 Slopers tegelijk, grotere groepen ook mogelijk!

Bij grotere groepen kunnen de overige deelnemers meekijken in de kamer door middel van een kijkgat of live camera. Tevens is het mogelijk om even tot rust te komen en een drankje of tussendoortje te nuttigen.

De sloopkamer is te boeken vanaf 16 jaar! Ook leuk om te doen na het paintballen!

Sloopkamer pakketten:
De pakketten mag je ook met meerdere personen samen slopen. Maar dan wel maximaal 2 personen per keer in de kamer!

Losse voorwerpen:

Losse spullen zijn natuurlijk ook te koop voor de sloopkamer. Kies je ervoor om alles zelf uit te zoeken, dan is ook een optie:

Kleine fles €0,50 | 10 voor €4,-
Grote fles €0,75 | 10 voor €6,-
Glazen €0,50 | 10 voor €4,-
Servies/Porselein €0,75 | 10 voor €6,-
Kleine apparatuur €5,-
Middelgrote apparatuur €7,50
Grote apparatuur €10,-
Toetsenbord €7,50
Kleine TV/Monitor €15,-
XXL TV €35,-